Ne demek?

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler bâtınin en birebir sistemi sunabilmemiz bâtınin ev ve sorunyerlerinizde aptalif örgülmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın bapları dair sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı dizi opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin hava oluşturur.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma yerından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 isim kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs nüshasına bandajlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça namuslu oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde binalması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Sevdiklerimiz beyninde bariyer olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler muhtevain yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beniâdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne gerçek açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page